Vloertegels

De woonkamer is waarschijnlijk de ruimte in uw huis waar u de meeste tijd doorbrengt. Dan is het toch vanzelfsprekend dat u zich daar op uw gemak wilt voelen? Laten we bij het begin beginnen; Meubels en accessoires hebben natuurlijk veel impact op de sfeer van uw woonkamer maar iets dat misschien nog wel meer invloed heeft op de uitstraling is de vloer! Vloertegels zijn tegenwoordig helemaal hip, ze zijn verkrijgbaar is ontzettend veel materialen, kleuren en afmetingen en dat maakt dat ze voor iedere woonkamer wel geschikt zijn. Hoe vindt u nu een geschikte vloertegel voor uw woonkamer? Om u een duwtje in de rug te geven als het gaat om het kiezen voor een vloertegel hebben wij in dit blog een aantal voordelen van de vloertegel collectie van Tegelmegashop.be uitgelicht.

Vloertegels

Natuursteen vloertegels

Een prachtige landelijke, luxe en unieke uitstraling creëert u met natuursteen vloertegels. Deze vloertegels zijn te verkrijgen in vele materialen die ieder hun eigen charme hebben. Kiest u voor landelijk leisteen, klassiek travertin, tijdloos marmer, trendy graniet of prachtig hardsteen? Tevens zijn de natuursteen vloertegels ideaal te combineren met vloerverwarming, dat is natuurlijk erg prettig voor in de winter. Natuursteen vloertegels zijn duurzame tegels waarvan het onderhoud erg eenvoudig is. Door de perfecte prijs/kwaliteitverhouding kunt u niks anders dan tevreden zijn!

Keramische vloertegels

Naast natuursteen vloertegels zijn er ook vloertegels die gemaakt zijn van keramiek. Keramische vloertegels bieden vele praktische voordelen ten opzichte van natuursteen vloertegels. Neem nu bijvoorbeeld het onderhoud van de tegels. Keramiek is erg onderhoudsvriendelijk en schoonmaken is dan ook binnen een mum van tijd gedaan. Het grote verschil met natuursteen vloertegels zit in het feit dat keramische tegels geen vocht opnemen. Een keer een glas drinken laten vallen is dus geen ramp. Ook over eventuele krassen door bijvoorbeeld het verslepen van uw meubels hoeft u zich geen zorgen te maken. Keramische vloertegels zijn namelijk krasvrij en slijtvast waardoor ze omschreven kunnen worden als erg duurzaam. Kortom: u kunt jarenlang genieten van deze prachtige vloertegels in uw woonkamer.