meubelmaker Weert

Huis inrichten

Heb je net een nieuw huis gekocht en ga je deze volledig opnieuw inrichten en stijlen naar je eigen inzichten en smaak? Dan breekt een leuke tijd aan. Want het is hartstikke leuk om te doen.

Even alle muren een nieuw kleurtje geven. Wellicht een ander vloertje er in. En misschien gaat u ook wel voor een nieuwe keuken en badkamer.

Maar wat te denken van nieuwe meubels? Wat is er leuker dan te beginnen in een nieuw huis met allemaal nieuwe meubels? Maar welke meubels kies je? Wellicht wil je de trends van dit moment volgen. Daarom gaan we hieronder kort in op een paar mode trends op het gebied van meubels.

meubelmaker Weert

Meubeltrends

De stijl van de huidige meubels is aanzienlijk anders dan de stijl van bijvoorbeeld tien of zelfs twintig jaar geleden.

Neem om te beginnen de eettafels. Vroeger zag je veel ranke, modieuze (voor die tijd) tafels. Met veelal dun blad bovenop. Vaak was het ook allemaal heel strak afgewerkt.

Zetten we dat tegen de eettafels van dit moment, dan zien we grote verschillen. Op dit moment zijn namelijk robuuste eettafels erg populair. Deze tafels hebben een industriële look met donkere (vaak zwart)dikke poten. Soms zijn deze poten gepositioneerd op de vier hoeken van de tafel. Soms is het een tafeldrager in de vorm van een kruis aan de beide kopse kanten van de tafel.

Het blad is vaak ook relatief dik en van robuust en degelijk hout gemaakt. Vaak zit er zelfs een kleine golving in. Dan zie je dat het oppervlak niet helemaal vlak is. Eigenlijk zie je dat juist niet, maar als je met je hand over het vlak voelt, dan merk je het wel.

Dan de bankstellen. Deze waren vroeger vaak voorzien van een dikke leuning. Momenteel is het een trend juist een dunnere leuning te hebben. En daarbij is de hoekbank al een paar jaar de grote favoriet. Bij deze hoekbanken zie je vaak dat aan ene uiteinde helemaal geen armleuning meer zit.

Wil je echt iets unieks. Ga eens langs bij een meubelmaker Weert. Bij een meubelmaker Weert laat je jouw meubels op maat maken volgens de laatste trends.