Lichtkoepel specialist

Onlangs hebben mijn man en ik de aantrekkelijkste lichtkoepel specialist van België gevonden. Een aantal jaar geleden hebben wij een aanbouw laten plaatsen aan ons huis. Hier waren wij ontzettend blij mee omdat zo onze woonkamer een stuk groter was geworden. Mijn man is een handige klusser en heeft deze aanbouw zelf helemaal gemaakt. Omdat wij vonden dat het toch nog wat lichter mocht worden in onze woning, wilden wij graag twee koepels in het dak laten maken. Hierdoor krijg je al zoveel meer licht in de woonkamer. Via het internet zijn wij gaan kijken waar wij deze konden aanschaffen.

Lichtkoepel specialist

Goede service bij deze lichtkoepel specialist

Nadat wij meerdere website hadden bekeken, kwamen wij terecht op de website van: Licht-Koepels.be. Op deze website staan diverse soorten koepels en onderdelen daarvoor. Waar wij helemaal blij van werden is dat dit bedrijf een laagste prijs garantie heeft. Wij hebben de koepels dan ook niet ergens anders goedkoper kunnen vinden. Vind je die dan toch dan gaat er nog eens tien procent korting op de laagste prijs. Dit vinden wij dan ook echt een hele goede service van deze lichtkoepel specialist. De kwaliteit van de producten is heel erg hoog. Ook zijn er diverse maatvoeringen te krijgen.

Lichtkoepel specialist

Snelle levering door dit bedrijf

Op de website kan jij echt heel veel informatie vinden over bijvoorbeeld de montage instructies en algemene en technische informatie. Wij hebben gekozen voor een ventilatiekoepel. Deze kunnen wij dan ook open zetten om het huis te luchten. Nadat wij de bestelling online hadden doorgevoerd, kregen wij de bestelling al na anderhalve week binnen. Mijn man heeft de koepels geplaatst op onze aanbouw en wij zijn heel erg blij met het resultaat. Wij zijn dan ook zeer tevreden met deze lichtkoepel specialist uit België. Neem eens een kijkje op de website voor de mogelijkheden voor jou.