leren zetel

Leer is een natuurproduct en een mooie toevoeging in het interieur. Leer is een mooi en sfeervol product en deze kan overal in huis zijn plek vinden. Een ruimte kan door leren accessoires een stoere uitstraling krijgen. Hoe verwerk je leer in je interieur? Dit artikel geeft informatie en tips.

leren zetel

De woonkamer

Leer is een veelzijdig product en er zijn diverse soorten leer beschikbaar. Naast diverse soorten leer is er leer in diverse kleuren beschikbaar. In de woonkamer kun je tevens kiezen voor een mooie zetel van leer. Combineer deze zetel met een mooie poef en kussentjes van een zachte stof om het geheel sfeervoller en knusser te maken. Leer wordt met de jaren veel mooier en krijgt een unieke uitstraling. Leren zetels komen in ieder interieur tot zijn recht. Een modern interieur en een industriële leren zetel is een mooie combinatie. Een landelijke interieur en een leren bank is ook een aanrader omdat leren banken in diverse vormen en maten verkrijgbaar zijn. Kies in een landelijk interieur voor een dan voor een leren bank met een klassiek ontwerp.

De slaapkamer

In de slaapkamer staat een leren zetel modern en sfeervol. Je kan hier gebruik maken van bijvoorbeeld een warme schapenvacht op de stoel om het geheel meer sfeer te geven. Op deze manier combineer je meerdere natuurlijke materialen. Op bed kan je gebruik maken van leren kussens of een leren lampenkap om een slaapkamer meer persoonlijkheid te geven. Wil je je slaapkamer voorzien van een stoer element? Dan is een leren hoofdbord een fijne toevoeging.

De studeer of werkkamer

Leer zorgt voor karakter in een ruimte. Een leren bureaustoel is niet alleen duurzaam maar het zorgt ook voor sfeer in je studeer of werkkamer. Je kan leer uitstekend combineren met hout. Voeg een leuk vloerkleed toe of je favoriete kleur aan de muur. Veel kleuren staan goed in combinatie met leer.

De keuken

Leer is eenvoudig schoon te houden en goed te onderhouden. Maak bijvoorbeeld gebruik van leren eetkamerstoelen in de keuken. Ze staan stijlvol en geven de keuken een eigen karakter. Naast leren eetkamerstoelen zijn leren handvatten bij keukenkastjes een originele en unieke toevoeging.