De ideale rolgordijnen voor jouw thuis!

Het is belangrijk om de juiste rolgordijnen te kiezen, want je wilt natuurlijk dat ze perfect aansluiten bij de stijl van jouw thuis. Daarom hebben we hier een aantal tips voor je op een rijtje gezet.

  • Als je kiest voor rolgordijnen, let dan goed op de stofkeuze. Kies bijvoorbeeld voor een lichtdoorlatende stof als je ‘s ochtends vroeg wakker wordt en geen zin hebt om direct het licht aan te doen.
  • Wil je graag wat privacy in huis? Kies dan voor rolgordijnen met een verduisterende rolgordijnen van Poweredblinds. Zo kun je ‘s avonds lekker ontspannen zonder dat je wordt gestoord door buitenlicht.
  • Heb je een kamer met een hoog plafond? Kies dan voor rolgordijnen die wat langer zijn, zodat ze mooi tot aan het plafond reiken.
  • Rolgordijnen kunnen natuurlijk in allerlei soorten en maten. Kies bijvoorbeeld voor rolgordijnen met een mooie print als je wat meer sfeer in huis wilt brengen.

Welke soorten stoffen zijn er?

Rolgordijnen kunnen gemaakt zijn van verschillende soorten stoffen. Lichtdoorlatende stoffen zijn ideaal als je ‘s ochtends vroeg wakker wordt en geen zin hebt om direct het licht aan te doen. Verduisterende stoffen zijn perfect als je wat privacy in huis wilt hebben en ‘s avonds lekker ontspannen wilt zijn zonder dat je wordt gestoord door buitenlicht. Andere stoffen die gebruikt kunnen worden voor rolgordijnen zijn bijvoorbeeld stoffen met een mooie print, of stoffen die wat langer zijn, zodat ze mooi tot aan het plafond reiken.

De mogelijkheden van Poweredblinds

Bij Poweredblinds kun je rolgordijnen bestellen in verschillende soorten en maten. Wij helpen je graag om de perfecte rolgordijnen voor jouw thuis te vinden!

Bekijk de website voor meer informatie!