Precies een jaar geleden ben ik verhuisd naar mijn huidige woning. Ondanks dat ik mijn woning geweldig vind, heb ik toch wel moeite met de terras. De vorige eigenaar heeft deze namelijk behoorlijk onverzorgd achtergelaten. Natuurlijk heb ik al een en ander proberen op te kuisen, maar toch zag was ik er nog niet blij mee. Na een aantal plantjes te hebben geplant, wist ik dat er nog iets mist. Ik heb toen besloten dat ik heel graag een overkapping zou willen, zodat ik ook met vrienden in de winter zou kunnen buiten zitten, bij een gezellige bbq.

Een goede dienstverlener gevonden

Ik ben toen dus op zoek gegaan naar een goede dienstverlener en niet kort erna heb ik Alibow ontdekt. Een vriend van mij heeft door dit bedrijf  een terrasoverkapping laten plaatsen en was erg blij met het resultaat. Na een kort gesprek met dit bedrijf hebben ze mij een overkapping glas aangeraden. Dit vond ik een geweldig idee, omdat ik ook graag de sterren zie in de avond.

Twee weken later was al alles klaar en het resultaat was verbluffend. Ik ben er echt ontzettend blij mee en kan het iedereen aanraden die zijn tuin wil renoveren!