botanisch behang kopen

Steeds meer mensen schaffen weer behang aan. De laatste jaren is behang weer erg populair geworden. Voor de verschillende patronen behang zijn erg in trek, waaronder het botanisch behang. Wil je botanisch behang kopen? Lees dan verder, want in dit artikel vertel ik je meer over botanisch behang en geef ik je wat tips.

botanisch behang kopen

Zorg dat het past bij de rest van je interieur

Als je botanisch behang gaat kopen moet je erop letten dat de kleuren die in het behang voorkomen ook passend zijn bij de rest van de meubels in de woning. Bij botanisch behang zie je meestal verschillende groentinten terug, omdat deze kleur ook het beste past bij de natuur. Door ook wat groentinten terug te laten komen in de rest van je interieur zorg je ervoor dat het een mooi geheel wordt. Je kunt bijvoorbeeld lichtgroene kaarsen, vazen of kussentjes aanschaffen en als accessoires toevoegen aan je huidige interieur.

Zorg ervoor dat je een rustige sfeer behoud

Het is heel belangrijk dat je woning rust uitstraalt. Dit doe je door te letten op het kleurgebruik. Als je veel verschillende kleuren en patronen in je woning hebt is het niet verstandig om ook een vrij druk behang te kiezen, omdat je dan niet tot rust kan komen in je huis door alle drukke kleuren en patronen om je heen. Wanneer je wat neutralere meubels en accessoires hebt kun je er juist wel weer voor een behang met verschillende kleuren en patronen kiezen. Je creëert dan een contrast tussen het kleurrijke behang en de neutrale, rustige meubels. Je woning zal dan in zijn geheel rust uit blijven stralen, omdat alles ook goed bij elkaar past en elkaar aanvult. Het behang zal dan ook goed tot zijn recht komen en zal op vallen in je woning. En dit is natuurlijk wat je wilt bereiken als je een nieuw botanisch behang aanschaft.